Heeft u cameratapes of videobanden die u graag overgezet zou hebben naar DVD? Wilt u de beelden overzetten om op TV te kunnen zien, maar er verder niets mee doen? Dan is overzetten naar DVD prima.

Geen mogelijkheid, tijd of apparatuur om dit zelf te doen? Laat het ons dan verzorgen, wij doen het snel en overzichtelijk, precies in de volgorde en manier zoals u het graag wilt. U kunt met de volgende videoformaten / videobanden bij ons terecht:: VHS, VHS-C, S-VHS, S-VHS-C, Hi8, Video 8, MiniDV, SD cards en vanaf uw harddisk camera.

Meerdere tapes over te zetten? Op 1 DVD past tot 240 minuten beeldmateriaal. DIe stand gebruiken we alleen bij het overzetten vanaf Vhs. Vanwege de betere kwaliteit kiezen we bij de andere formaten voor de 120 minuten-stand.

Super8, Single8, Dubbel8, allemaal 8 mm filmformaten die wij smalfilm noemen. Op 8 mm film werd tientallen jaren gefilmd en er ligt dan ook kilometers aan filmmateriaal op zolders en in kasten. Helaas worden projectoren niet meer gemaakt en goed werkende apparatuur is ook bijna niet meer te vinden. Deze films kunnen daardoor op de normale manier vaak niet meer bekeken worden.

Heeft u nog oude films op zolder liggen? Wij kunnen deze, in in standaard of HD voor u scannen naar DVD of harde schijf! De prijs valt mee!.Copyright Foto Kalf Wezep | Alle rechten voorbehouden